Med vår temperaturføler kan du i framtiden få en mye lettere vinterhverdag.

Har du gått lei av å snømåking i oppkjørselen? Eller drifter du borettslag eller næringsbygg som krever praktiske og moderne løsninger for å holde områdene fri fra snø og holkeføre om vinteren?

Vi i Jan Grosch AS har siden 1983 bistått privatpersoner og bedrifter med smarte løsninger der vår temperaturføler sørger for en meget effektiv snø- og issmelting der du har behov for det.

Automatisk og praktisk temperaturføler
En temperaturføler koblet til selvregulerende varmekabler gir deg i praksis en løsning som fungerer av seg selv når temperaturen synker til gitt nivå. Med andre ord er dette en løsning som ikke bruker unødvendig energi, kun når det er behov for det. Våre systemer egner seg like godt for store og små anlegg. Med moderne teknologi kan vi skreddersy din temperaturføler nøyaktig etter dine behov og preferanser slik at den blir mest mulig effektiv.

Flere produkter i vårt sortiment som holder vinteren unna
Vi i Jan Grosch AS har i over 20 år utviklet og produsert automatikk for styring av gatevarmeanlegg og deteksjon av snø og is. Produktene kjennetegnes ved sin driftssikkerhet og optimale styring. I dag leverer vi mer enn bare temperaturfølere. Vi leverer avanserte og høyteknologiske løsninger der du for eksempel kan radiostyre gatevarmen slik at snø og is smelter hurtig. Samme temperaturføler og system kan også benyttes på tak og i takrenner slik at man ikke behøver å bekymre seg over lange og farlige istapper fra taket.

Ved å studere den teknologiske utviklingen sørger vi for hele tiden å oppgradere våre systemer og løsninger slik at de fungerer best mulig. Det er fordelen ved å selv produsere en egen temperaturføler.

Det spiller ingen rolle om det er en liten enebolig eller en større offentlig bygning som ønsker vår temperaturføler og våre løsninger. Blant våre referanser finnes Rikshospitalet, Oslo Hovedflyplass, Torgalmenningen i Bergen, Regjeringskvartalet og mange andre. Vi er erfarne i både store og små oppgaver, og etter mange år i bransjen er det knapt et problem med snø og is som vi ikke har støtt på, men vi har alltid løst oppgaven.

Helt siden vi startet med å fokusere på produksjon av en effektiv og stabil temperaturføler og systemer for is- og snøsmelting har vi videreutviklet våre løsninger etter dagens behov. Ved å bruke våre kompetanse til å spesiallage løsninger etter våre kunders behov, har vi opplevd mange gode tilbakemeldinger på vår temperaturføler og våre andre produkter.

Har du spørsmål om hvordan en temperaturføler fungerer eller hvilke fordeler den kan gi deg i din hverdag, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt på telefon 90 91 89 48 eller skriv ned din forespørsel og send den via e-post til adressen Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Vi lover å svare på din henvendelse så hurtig som mulig.

Vi ser fram til å hjelpe deg med en vinter uten snømåking.