Det er aldri en vinter uten snø og is her til lands, men med varme i din oppkjørsel vil du hurtig oppdage hvor mye tid du sparer på morgenen. Hvorfor ikke sørge for at det blir litt lettere å stå opp om morgenen nå som du ikke behøver å bruke tid og krefter på måking av snø? Vi i Jan Grosch AS kjenner til alle 8 problemstillingene snø og is skaper om vinteren. Dersom du har fått nok av snømåking om morgen og kveld, eller lei av å karre deg frem til bilen på holkeføre, kan du nå gjøre en utrolig smart investering med et automatisk snøsmeltesystem med varme i oppkjørsel.

Ved hjelp av varme i oppkjørsel bakken på kalde dager forebygger du mot snømåking og dårlig og glatt underlag. Ikke bare vil du spare tid og krefter, men du kan alltid være trygg på underlaget. Her til lands dominerer vinteren uansett om du bor i sør eller nord, men gjennom varme i oppkjørselen unngår du energikrevende problemer om morgenen på vei til jobb. 


Aktør med lang erfaring

Siden 1983 har vi i Jan Grosch AS bistått byggherre og entreprenører med smarte og innovative løsninger innen deteksjon av snø og is. Vi har fulgt teknologien opp gjennom årene, og i dag kan vi med trygghet si at vi har høy kunnskap og lang erfaring med spesialtilpasset løsninger for varme i oppkjørsel som fungerer optimalt til sitt behov.

Det finnes ingen problemstillinger med snø og is vi ikke har møtt på. Du kan med trygghet stole på at vi kan spesialtilpasse føleren etter dine ønsker. I tillegg til å sørge for varme i oppkjørsel for privatpersoner, har vi også erfaring fra større prosjekter med snøsmelting. Vi har blant annet lagt varmekabler i bakken for politihuset i Oslo, Gardermoen flyplass, Universitetet i Tromsø og nedre del av Karl Johan. For oss er ingen jobber for små eller for store, og dersom du har spørsmål om hvordan vi legger varme i din oppkjørsel, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss. Vi har kompetansen som skal til for å gi deg en optimal løsning på snø- og isproblemer.  

Vår målsetning har alltid vært å fremstå som en av bransjens pionerer og vi søker å være ledende innen utvikling av følere for deteksjon av snø og is. Våre produkter for isdeteksjon og varme i oppkjørsel er kjennetegnet ved sin driftssikkerhet og optimale styring. De siste årene har vi også brukt teknologien til varme i oppkjørsel, til også å kunne brukes på takrenner. Dette er noe våre kunder har reagert positivt på.

Dersom du ønsker mer informasjon vedrørende våre løsninger varme i oppkjørsel eller noen av våre andre tjenester er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon eller E-post. Vi kan ved hjelp av enkle stikkord veilede deg til riktig system.

Ta kontakt med oss i dag dersom du ikke syns at snømåking og glatt underlag skal være en del av din framtid. Vi sørger hurtig for å gjøre ditt liv en liten smule enklere og mindre energikrevende ved å legge varme i din oppkjørsel.