Snøsmelting med varmekabler

Drømmer du om varmekabler som sørger for effektiv snøsmelting i din innkjørsel? Det er mange gode grunner til å bruke våre løsninger for snøsmelting, men det kanskje viktigste for mange er at man hverken behøver å måke snø eller skli på isen utenfor boligen i fremtiden. Ikke bare sparer du en masse tid på morgen når du skal på jobb, men du sparer også kropp og sinn for unødvendige belastninger.  

Vår lange erfaring med snøsmelting via varmekabler i bakken bidrar til at vi hurtig og effektiv kan sette opp en kvalitetsløsning skreddersydd etter deres behov. Blant annet har vi bidratt til effektiv snøsmelting med varmekabler på nedre del av Karl Johan, Universitet i Tromsø, Oslo Tinghus, Bodø Lufthavn og Universitet i Oslo, for å nevne noen.

Vi i Jan Grosch AS har siden 1983 bistått privatforbrukere til bedriftsrelaterte og offentlige oppdragsgivere med skreddersydde løsninger innen snøsmelting. Vi har fulgt teknologien opp gjennom årene og kan i dag skilte med en unik kunnskap om hvordan du kan holde den norske vinteren på avstand, uten å måtte ty til tradisjonell snømåking.

Skreddersydd og automatisk system
Vårt system for snøsmelting med varmekabler fungerer i praksis ved hjelp av varme i bakken, og kan styres som et normalt elektrisk anlegg hvor du kan selv styre snøsensor etter ditt eget behov.

For større flater vil dette resultere i store besparelser i utgifter samtidig som din snøsmelting ikke bruker unødvendig energi. Derfor er vårt system med varmekabler en investering som ofte betaler seg tilbake raskt. Våre produkter har i mange år vært kjent for sin driftssikkerhet og optimale styring, og vi følger hele tiden med på den teknologiske utviklingen slik at vi alltid har de nyeste og mest effektive løsningene.

Det er ikke bare i bakken at vi kan legge varmekabler og sørge for effektiv snøsmelting. Stadig flere kontakter oss for å legge varme i takrenner og på tak. Dette bidrar til at man unngår farlige istapper og frosne taksluk, noe som ofte skaper problemer både for private boliger, offentlige bygninger og næringsbygg. Snøsmeltingen styrer du selv enten manuelt, ved termostat eller ved å bruke selvregulerende varmekabler.

Ta avgjørelsen i dag og sørg for effektiv snøsmelting gjennom varmekabler slik at du aldri mer behøver å måke oppkjørselen fri for snø.

Dersom du ønsker mer informasjon vedrørende snøsmelting ved hjelp av varmekabler er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon 90 91 89 48 eller skriv en E-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Vi kan ved hjelp av enkle stikkord veilede deg til riktig system.