Jan Grosch AS tilbyr snøsensor (snøføler) skreddersydd for ethvert behov. En snøsensor er et avansert program for smelting av is og snø. Du har kanskje lagt merke til at enkelte gater i byer er mindre belagte av snø enn andre? Eller kanskje du har sett en av naboene ha snøfri oppkjørsel år etter år?
Dette er skyldes ikke tilfeldigheter når det stortsett kommer av en snøsensor som automatisk varmer opp bakken når det snør.

Praktisk løsning og svært besparende for større flater
En snøsensor registrerer intensiteten på snøfallet og legger varmen inn ved behov. I tørre perioder eller ved høy temperatur legger vi ikke inn varme. For større flater vil dette resultere i store besparelser i utgifter samtidig som snøsmelteløsningen ikke bruker unødvendig energi. Derfor er dette en investering som ofte betaler seg tilbake raskt.

Vi i Jan Grosch AS har utviklet og produsert automatikk for styring av gatevarmeanlegg og deteksjon av snø og is siden 1983. Produktene kjennetegnes ved sin driftssikkerhet og optimale styring. I dag leverer vi snøsensorer til tak, takrenner og ventilasjonsinntak.

Dine problemer med is og snø kan effektivt løses gjennom våre tjenester. Vi har vært i bransjen i mer enn 20 år, og har opparbeidet oss stor ekspertise på feltet.

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon om hvordan en snøsensor kan hjelpe deg.